HOLD

Værftet i Haderslev byder stolt på et stort udvalg af holdtræning, der appellerer til alle aldre og færdighedsniveauer. Uanset om du er ung eller ældre, erfaren træningsentusiast eller blot begynder din træningsrejse, er der noget for enhver smag. Værftet er stedet, hvor træning bliver til en god og givende oplevelse for alle og hvor fællesskabet er en meget vigtig faktor.

WOD

Konstant varierende funktionelle bevægelser udført med høj intensitet – Det er den officielle beskrivelse af hvad CrossFit er.

KIDS & TEENS

Her introduceres børnene for nogle af de basale og fundamentale øvelser i funktionel fitness, i et sjovt og trygt miljø.

Kids er fra 6-12 år og teens er fra 13-16 år.

Aldersintervallerne er vejledende, da alle børn og deres behov, er forskellige

BLIV MEDLEM

Udfyld formularen herunder for at komme i gang!

FIGHT GONE BAD

Fight Gone Bad er funktionel cirkeltræning. Er du til sved på panden i en struktur der går igen fra hold til hold, så er FGB noget for dig

VÆGTLØFNING

Når vi siger vægtløftning mener vi de olympisk løft. Dette er holdet hvor vi nørder og går i dybden med både styrke og teknik i snatch og clean & jerk. Holdet er designet til at forbedre din styrke og teknik inden for netop disse løft.

TEAM WOD

Her kan du møde de samme elementer som på WOD. Denne gang skal du arbejde sammen med en makker, for at komme igennem dagens træning. Intet skaber et stærkt fælleskab som en solid team-wod

STRENGHT

Strenght er holdet for dig der bare vil være stærkere. Her har vi især fokus på det vi kalder de 3 store. Squat, dødløft og bænkpres. Du er sikret at blive udfordret på vægten, samtidig med der er fuld fokus på det tekniske.

GYMNASTICS

Holdet hvor vi går mere i dybden samt teknisk til værks med kropsvægtsøvelser. Bl.a. Pull-Ups, at stå og gå på hænder, pistol squats, rope climb. Muscle ups osv.

MOBILITY / STABILITY

Din bevægelighed er afgjort af hvor mobile dine muskler og led er. På mobility / stability har vi fokus på at smidiggøre kroppen og at gøre den stærk og stabil i de mange ydrestillinger den kan befinde sig i. 

Vil du gerne være medlem eller have en gratis prøvetime?

Et medlemskab i Værftet er meget mere end et medlemskab. Her får du professionel og skræddersyet træning og det bedste og stærkeste fællesskab i Haderslev. Et medlemskab er også meget individuelt, og vi vil derfor meget gerne have en snak med dig, så vi kan finde det medlemskab der passer lige netop dig. Udfyld formularen nedenfor med dine informationer og send dem til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.