HOLD

Værftet i Haderslev byder stolt på et stort udvalg af holdtræning, der appellerer til alle aldre og færdighedsniveauer. Uanset om du er ung eller ældre, er nybegynder eller elite-atlet, er der noget for enhver. Værftet er stedet, hvor træning bliver til en god og givende oplevelse for alle og hvor fællesskabet dyrkes.

WOD / TEAM WOD

Her finder du et bredt udvalg af øvelser og redskaber, sat sammen i en komplet og effektiv træning, understøttet af professionel coaching

På TEAM WOD møder vi mange af de samme elementer, men skal her samarbejde med en makker eller makkerinde

KIDS & TEENS

Her introduceres børnene for nogle af de basale og fundamentale øvelser i funktionel fitness, i et sjovt og trygt miljø.

Kids er fra 6-12 år og teens er fra 13-16 år.

Aldersintervallerne er vejledende, da alle børn og deres behov, er forskellige

FIGHT GONE BAD

Fight Gone Bad er funktionel cirkeltræning. Er du til sved på panden i en struktur der går igen fra hold til hold, så er FGB noget for dig

VÆGTLØFNING

Når vi siger vægtløftning mener vi de olympisk løft. Dette er holdet hvor vi nørder og går i dybden med både styrke og teknik i snatch og clean & jerk. Holdet er designet til at forbedre din styrke og teknik inden for netop disse løft.

FUNDAMENTALS

Her arbejder vi på det basale fysiske fundment, for effektivt at kunne bevæge sig og bruge kroppen. Fundamentals er derfor essentielt at have fokus på - uanset niveau

Her sikre vi jer den langsigtede og skadesfri udvikling

STRENGHT

Strenght er holdet for dig der bare vil være stærkere. Her har vi især fokus på det vi kalder de 3 store. Squat, dødløft og bænkpres. Du er sikret at blive udfordret på vægten, samtidig med der er fuld fokus på det tekniske.

GYMNASTICS

Holdet hvor vi går mere i dybden samt teknisk til værks med kropsvægtsøvelser. Bl.a. Pull-Ups, at stå og gå på hænder, pistol squats, rope climb. Muscle ups osv.

MOBILITY / STABILITY

Din bevægelighed er afgjort af hvor mobile dine muskler og led er. På mobility / stability har vi fokus på at smidiggøre kroppen og at gøre den stærk og stabil i de mange ydrestillinger den kan befinde sig i. 

Vil du gerne igang?

Et medlemskab i Værftet er meget mere end et medlemskab. Her får du professionel og skræddersyet træning og bliver en del af det stærkeste fælleskab i Haderslev. Hvert enkelt medlem har individuelle mål og behov, derfor starter alle

med en "no sweat intro" hvor vi sammen kaster lys over dine mål og skræddersyer den rette løsning til dig

Udfyld formularen herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt