PERSONLIG TRÆNING

Værftet tilbyder en exceptionel personlig træningsoplevelse, der er skræddersyet til dine individuelle mål og behov. Vores dedikerede personlige trænere er med dig hele vejen, fra den indledende opstartssnak, hvor vi nøje lytter til dine mål og ønsker, til udviklingen af et skræddersyet træningsprogram, der passer præcist til dig.

Under træningstimerne er din dedikerede personlige træner altid til stede for at sikre, at du udfører øvelserne korrekt og sikkert.
De giver konstant feedback, justerer din teknik og motiverer dig til at give dit bedste. Derudover tilbyder de støtte og vejledning, så du forbliver motiveret og engageret i din træningsrejse.
BLIV KONTAKTET

Udfyld formularen for at komme i gang med personlig træning!

Vil du gerne være medlem eller have en gratis prøvetime?

Et medlemskab i Værftet er meget mere end et medlemskab. Her får du professionel og skræddersyet træning og det bedste og stærkeste fællesskab i Haderslev. Et medlemskab er også meget individuelt, og vi vil derfor meget gerne have en snak med dig, så vi kan finde det medlemskab der passer lige netop dig. Udfyld formularen nedenfor med dine informationer og send dem til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.