VELKOMMEN TIL VÆRFTET

Værftet åbnede i 2023 med det klare mål om at skabe et trygt samlested for alle, der ønsker at være aktive, forbedre deres livstil og have det sjovt imens.
Det er vigtigt at man føler sig tryg og velkommen hos os og at man kan lide at bruge tid her – unge som gamle, nybegyndere som øvede.

FUNKTIONEL TRÆNING FOR ALLE

At være fysisk aktiv er en vigtig del af et sundt liv. Men det at dyrke motion skal ikke være en sur pligt, der bare skal overstås. Hvis det skal være holdbart, skal det være sjovt – og det kan sagtens være sjovt, selvom det er udfordrende. Hos Værftet går vi op i den gode oplevelse og at vi har det sjovt, mens vi træner. Vi vægter fællesskabet højt, og vi tror på, at vi bliver stærkere, når vi støtter og hepper på hinanden. Samtidig er holdånden noget af det, som er med til at gøre vores funktionelle fitness særligt sjov og motiverende.

VI HAR UDSTYRET IORDEN

Vi har alt hvad det funktionelle fitnesshjerte begærer. Det er en prioritet for at holde en høj standard indenfor udstyr, da det er essentielt for din udvikling, at vores grej er i orden.

BLIV MEDLEM AF FAMILIEN

Et medlemskab i Værftet er meget mere end et medlemskab. Her får du professionel og skræddersyet træning og det bedste og stærkeste fællesskab i Haderslev. Et medlemskab er også meget individuelt, og vi vil derfor meget gerne have en snak med dig, så vi kan finde det medlemskab der passer lige netop dig.

BLIV KONTAKTET

Kom i gang ved at udfylde formularen herunder

MEDLEMSFORDELE

> Fri adgang til alle hold

> Fri adgang til Open Gym 05:00 - 24:00

> Adgang til Værftets træningsprogrammer

> Mulighed for personlig træning og kostvejledning
> Mulighed for skræddersyede programmer
> Sparing med kompetente coaches

> Spar penge ved henvisning af nyt medlem
> Vigtigst af alt bliver du en del af vores stærke fællesskab

MØD VORES TEAM

Instruktørerne i Værftet kommer fra en række forskellige baggrunde og discipliner, herunder styrke og kondition, bodybuilding, kampsport og boksning. Vi er stolte af kun at have utrolig høj kaliber trænere og instruktører til rådighed.

MØD TEAMET

BLIV KONTAKTET

Kom i gang ved at udfylde formularen herunder!

BLIV MEDLEM I VÆRFTET